Peralada compta, des d'aquest octubre, amb dos clubs de patinatge artístic. Al Club Patinatge Artístic Peralada se li ha afegit, les últimes setmanes, el Club Patí Sport Peralada. La flamant entitat peraladenca està formada per un bloc que prové precisament de l'altre club del mateix municipi. L'estructura està encapçalada per Laura Ribera, que n'és la presidenta, i al damunt de la pista la direcció esportiva la porten Marina Mesas i Rosa Costa.

"Volem reforçar l'autoestima dels patinadors i patinadores i que siguin tractats per igual del primer a l'últim. L'objectiu és que gaudeixen d'aquest esport i quan el deixin ho vegin com una època maca", explica Ribera.

El CPS Peralada ja compta amb una trentena de patinadores i entrena els dimarts (de 17 a 21.30 h) i els dimecres (de 19.30 h a 21 h) en el pavelló municipal, però està pendent de disposar de més hores, si més no, que siguin en dies alternats.

Una de les primeres exhibicions del club va ser el dissabte anterior, quan van actuar a la carpa que tenia el Decathlon a les instal·lacions de Vilatenim amb motiu del Trocathlon. Per al pròxim gener, té previst presentar-se oficialment i acollir un festival amb la presència dels clubs de la demarcació.