La Quarta Catalana no afluixa i les patacades per a les dues places d'ascens han començat des de fa dies. La classificació no enganya: els cinc primers classificats estan separats per cinc punts. Després que el Vila-sacra es deixés igualar a l'últim minut al camp del Vilajuïga (3-3), el nou líder torna a ser el Garriguella. El conjunt de Fran Lara, però, va haver de suar de valent per posar-se a davant, ja que va capgirar el 0-1 del Lladó -encara, sense el davanter Abraham Huguet- amb un doblet a la recta final del pitxitxi Orlando Cabrera i amb Derek ocupant la posició de porter per l'expulsió matinera de Rubén Mena.

A la tercera posició s’ha plantat el Siurana, que viu un moment idíl·lic culminat amb una victòria davant el Portbou (2-1) gràcies a l'encert del tàndem Pere Bosch-Sergi Turró. Però a la festa cada jornada s'hi afegeixen candidats i el Llers, sense fer soroll i després d'un inici irregular, ja ensenya les dents. L'equip d'Àlex Ferrer es va desfer d'un dels rivals directes, el Col·lectivitat Boliviana (2-1), també per l'encert del seu duet: Younes Belkfir, fitxat fa dues setmanes del Portbou, ja porta tres gols i Javi Cano va anotar el seu novè de la temporada.

El Fortià goleja contra deu i retorn de Mario al Navata

En aquest repòquer d'equips, però, cal no oblidar el Fortià, que té un partit pendent i que el dissabte va estripar (8-0) un Espolla que va presentar-se amb deu jugadors i amb un dels porters, Pere Padrosa, com a davanter.

D'altra banda, el Navata augmentarà l'arsenal ofensiu amb el retorn de Mario Fernández. Qui va ser davanter del Vilafant Atlètic havia fitxat pel Sant Miquel de Fluvià aquest estiu de la mà de Marc Caritg, el seu anterior tècnic, però després de dos mesos de competició ha optat per tornar al Navata. El curs passat, amb els vermells-i-blancs va anotar 17 gols i el diumenge va debutar davant el Vilafant i va ser expulsat al tram final.