El Borrassà va escalant a la part alta de Tercera Catalana sense fer soroll i dissabte passat es va desfer còmodament del Monells (3-0) amb un trio de gols de Jairo Jiménez, exjugador del Peralada i del Figueres, que ja acumula sis dianes. L'equip que entrena per quarta temporada seguida Josep Salas ocupa el cinquè lloc i s'ha reforçat aquest octubre amb un jugador que prové del País Valencià. Es tracta del defensiu Gerard Murillo, un migcampista que també pot actuar de central i que té passat a l'Alcúdia, de la Preferent valenciana.

Laari fitxa per un Vilamalla que continua sense aixecar el cap

Tot i provenir d'una categoria superior, el Vilamalla es manté a la cua de Tercera Catalana després d’encadenar una nova derrota, aquest cop contra el Bisbalenc (4-1). Pel conjunt blanc-i-negre va debutar diumenge passat Àngel Laari, un migcampista del Futbol Sala Vilafant que té passat a la Jonquera, Llançà, AE Roses i futbol base del Figueres i Manlleu, entre d'altres.

Els germans Garcia (Cabanes) visiten l'Agullana com a rivals

El partit entre l'Agullana i el Cabanes d'aquest diumenge (16 hores) servirà de retorn per a jugadors alberencs de la temporada passada, com els germans Toni i Carlos Garcia Puentedura, central i migcampista, respectivament. A més, també jugaran a un terreny de joc que havien defensat com a locals Carlos Castillo i Martín Rodríguez Pibe.