L'Atlètic de Madrid va perdre per primera vegada des de l'inici de temporada i això va fer que també que caigués del lideratge en aquesta novena jornada de Laliga Santander, després de la qual fins i tot el Sevilla amb el seu triomf (1-0) el supera en la taula i segueix immaculat a l'estadi Ramón Sánchez Pizjuán.

Els sevillistes van guanyar la partida tàctica als visitants i ja porten un ple de cinc triomfs al seu estadi després d'un duel en què va deixar fer a l'Atlètic a la primera part i va ser superior en la segona, en la qual els visitants van acabar amb deu futbolistes per l'expulsió de Koke Resurrección (minut 77).

Els de l'argentí Diego Simeone van sortir intensos, sense esperar comprovar el que li podia plantejar el rival i sempre van voler la pilota per fer mal al Sevilla. Al tram final del primer període l'Atlètic va fer un pas al capdavant davant un Sevilla cada vegada més despistat amb la pilota i això va propiciar que Correa disposés de la millor oportunitat del seu equip.

Seria el Sevilla qui s'avançaria amb un gol de N'Zonzi. El francès va rebre una precisa pilota al buit de Vietto per guanyar en carrera Savic i Babic i batre de xut creuat Oblak. (1-0). A l'1-0 el va succeir pocs minuts després l'expulsió de Koke i amb això la reacció es va posar més complicada per als de Simeone, tot i que l'uruguaià Godín en va tenir una de cap per empatar.