El Trial Indoor Ciutat de Girona torna a Fontajau el proper 1 de novembre (18.00) coincidint amb la diada de Tots Sants. Aquesta prova esportiva, que arriba a la 29ena edició, és tot un clàssic de les Fires i comptarà amb la presència dels millors pilots: Toni Bou, Adam Raga, Jeroni Fajardo, Albert Cabestany, Jorge Casales i Jaime Busto.

Bou, que ha guanyat les últimes set edicions de la prova gironina de manera consecutiva, ha promès "espectacle" i "fer gaudir" els aficionats que vagin a Fontajau. Fins el proper dia 24 les entrades es poden aconseguir per 12 euros, mentre que a partir del 25 i fins el 31 d'octubre en valdran 14. A les taquilles, el dia de la competició, el preu serà de 16 euros. La localitat infantil en val 6 (entre 4 i 10 anys).

L'objectiu dels promotors del Trial Indoor Ciutat de Girona és omplir Fontajau. En les últimes edicions hi han estat a prop, amb entrades que han superat els 4.000 espectadors. L'Ajuntament i Octagon, els impulsors de la prova, ja estan pensant en l'edició de 2017, la 30ena, que intentaran que torni a tenir caràcter oficial i sigui puntuable pel campionat d'Espanya.