El Barcelona s'enfronta al València a Mestalla en un matx que suposarà la presentació davant el seu públic del nou tècnic local, Cesare Prandelli, davant d'un conjunt blaugrana que arriba després del 4-0 a la Lliga de Campions contra el Manchester City, però minvat per les seves baixes en defensa. El Barça arriba a Mestalla sense dos titulars en la defensa com Gerard Piqué i Jordi Alba, ja que el primer estarà tres setmanes de baixa per un esquinç al turmell dret, i Alba, dues setmanes per una elongació al bíceps femoral de la cama esquerra.

Luis Enrique, haurà, per tant, de recompondre una vegada més la línia defensiva, en què gairebé segur alinearà Mascherano i Umtiti com a centrals i Sergi Roberto, que reapareixerà després de la seva lesió, i Digne, com a laterals. A més a més, Rafinha i Arda Turan no viatjaran a València per dues contusions, la qual cosa va obligar Luis Enrique a completar la convocatòria amb Aleix Vidal i el jove del planter Carles Aleñà. El maresmenc s'estrena així en una llista en partit de Lliga. L'asturià també podria donar descans a algun altre protagonista del partit de Lliga de Campions de dimecres. Així, el croat Ivan Rakitic podria deixar la seva plaça com a interior per la dreta a André Gomes.

Amb dues contundents victòries, vuit gols a favor i zero en contra, des de l'última aturada pels compromisos de les seleccions, i la sensació d'haver recuperat el millor Messi -autor de quatre gols en els dos últims partits- el Barcelona afronta una plaça que sempre li ha resultat complicada.

Neymar, fins al 2021

D'altra banda Neymar va signar ahir el seu nou contracte fins al 2012. El nou acord estableix una clàusula de rescissió de 200 milions d'euros en el primer any, 222 milions en el segon i 250 en les tres últimes temporades. A l'acte de signatura hi van ser Josep Maria Bartomeu, el secretari tècnic Robert Fernández i el nou director executiu, "scar Grau, entre altres.

Dimarts, la Supercopa

El president del Barça, Josep Maria Bartomeu, i el conseller delegat de l'Espanyol, Ramon Robert, van celebrar ahir que la Federació hagi trobat un format atractiu com la Supercopa de Catalunya, que es disputarà dimarts (21.30) al Nou Estadi de Tarragona. La competició va ser presentada al Palau de la Generalitat, amb la presència del president Carles Puigdemont. «Detecto un interès molt gran de la nostra afició per aquest títol», va assegurar Bartomeu.