El CH Hoquei Lloret-Vila Esportiva i el Citylift Girona s'enfronten avui (20:30) per primera vegada a la màxima categoria de l'hoquei patins estatal. Tots dos equips arriben a la sisena jornada del campionat després d'un gran inici de temporada i separats per només un punt a la classificació.

S'espera un partit gran, el que protagonitzaran Lloret i Girona. Un duel inèdit en la història de l'hoquei patins de la província. Serà el primer cop que els dos equips s'enfrontin a la màxima divisió. Ho faran en la sisena jornada de l'OK Lliga i separats per només un punt a la zona mitjana alta de la classificació, després d'un inici de temporada molt satisfactori. No faltaran al·licients ja que a la plantilla visitant hi ha fins a cinc jugadors amb passat al conjunt selvatà (Pelicano, Llaverola, Ramon, García i Gómez), i a més els dos equips arriben havent guanyat el seu últim compromís i amb ganes de trencar l'estadística.

Mentre els locals només han pogut sumar un punt a casa, els de Ramón Benito encara no saben què és puntuar a domicili. Xavier Sulé, jugador del Lloret-Vila Esportiva espera aprofitar el factor pista encara que preveu «un partit tens, potser poc vistós per A l'espectador, i en quÈ les errades es pagaran molt cares. Ells tenen molt perill a pilota aturada». Per la seva banda, una de les incorporacions al Citylift Girona, David Carles, diu que «intueixo un partit travat i de pocs gols, ens coneixem molt bé i sabem a què juguem».

Els dos protagonistes coincideixen a destacar la igualtat de la competició, així que apunten a la importància de sortir victoriosos d'un derbi (20.30) on s'espera un gran ambient i que pot impulsar a qui guanyi cap als llocs d'honor.