El Reial Madrid va signar la seva segona golejada de la setmana (5-1), en el duel més plàcid que tindrà aquesta Lliga de Campions davant un feble Legia, sense necessitat de forçar la màquina i amb gols que no van tenir la signatura de Cristiano Ronaldo, que negat en la rematada en els seus mil intents en va acabar regalant dos.

Tot i l'evident superioritat dels de Zidane, els primers xuts a porta van ser del conjunt polonès, amb Moulin disparant tou a les mans de Keylor, que un minut després treia amb les cames el tret de Guilherme amb tot a favor. Els blancs, però, dominaven i era qüestió de minuts que caigués el primer. Va arribar l'últim intent del modest, amb una bona acció per la dreta de Guilherme que va culminar amb un xut al pal Ofoe, en moments de patent descontrol. Fins que Bale, al 16, va decidir calmar els ànims de l'afició amb el 1-0. Va fer la impressió fins i tot que el Legia abaixava els braços quan poc després, veia com Marcelo marcava el segon en un xut del brasiler que rebotava amb un defensor (2-0). Però un nou error defensiu madridista va donar el gol de l'honor al conjunt polonès. Danilo va fer caure amb claredat dins de l'àrea a Kucharczyk i Radovic no va desaprofitar el regal.

El setge madridista tindria premi abans del descans. Malarz va treure un xut de Benzema i una falta tova de Cristiano Ronaldo, però res va poder fer amb la diana de Marco Asensio, que s'estrenava així a la Lliga de Campions. Cristiano en va ser l'assistent, la feina que ahir millor se li va donar;?no va veure porteria i això que l'ocasió era immillorable per ampliar els seus registres.

Lucas Vázquez i Álvaro Morata, que van entrar de refresc, es van encarregar de signar la sentència al segon acte. El primer va engaltar un bon cop de dreta sense deixar caure la pilota que significaria el 4-1 al minut 68. Amb el partit dat i beneït i Cristiano desesperat buscant el seu gol, Morata es va encarregar de tancar la golejada amb el cinquè a pocs minuts per al final.