El tècnic del Barça, Luis Enrique Martínez, va assegurar ahir en roda de premsa que, tot i a les reiteratives comparacions existents entre ell i Pep Guardiola, entrenador del Manchester City, el d'avui «no és un partit entre entrenadors», ja que sempre «són els jugadors els que els decideixen».

Deia també l'asturià que serà un duel amb molta dificultat, tant per la qualitat individual com pel nivell col·lectiu del rival. «Serà un estímul enorme, no només per jugar-nos el lideratge, sinó per tractar-se de l'equip d'en Pep. Intentarem solucionar-ho», va indicar, admetent també que per a ell és «un grandíssim privilegi» coincidir amb Guardiola com a entrenador al màxim nivell, després d'haver-ho fet com futbolistes.

Preguntat sobre les diferència del Barça de Guardiola i el de Luis Enrique, l'actual tècnic del Barça va recordar que els entrenadors han de ser especialistes en «treure profit» dels seus jugadors. «El Barça de Pep va ser espectacular, amb un estil associatiu. La nostra idea és la mateixa i sobretot fent gaudir els nostres aficionats. I?va afegir que el duel d'avui és «una molt bona oportunitat» per aplanar el camí en la Champions del Barça, però no és decisiu.

Hores després de la roda de premsa de l'asturià, va ser Pep Guardiola, tècnic del City, l'encarregat de parlar del partit d'aquest vespre. Va confessar que «per a mi el Barcelona és el millor equip del món» i que li deu molt al club blaugrana. «He crescut en aquest estadi, m'he desenvolupat com a jugador i persona aquí. M'agrada tornar, sempre és especial». Del partit, va dir que «m'alegro que jugui Messi», abans d'afegir que «no és fàcil treure la possessió al Barça. És la seva força. Si no la tenen, s'organitzen bé. 90 minuts són molts i ells saben esperar el seu moment. Tenen un gran talent. Si els volem guanyar, haurem de ser nosaltres mateixos. Hem vingut per intentar sumar els tres punts».