El lateral dret del Llagostera Carlos Albarrán era, juntament amb l'altre lateral, l'esquerrà Valentín Merchán, un fix en els primers onzes d'Oriol Alsina. L'exjugador del Prat havia començat com a titular en els primers tres partits de Lliga, però, paulatinament havia perdut aquesta condició fins que dissabte passat, en la victòria contra el Cornellà (3-0), el badaloní va recuperar la propietat del carril dret blaugrana, una presència a l'onze inicial que no s'havia produït en les tres darreres jornades. Albarrán no va marcar, però el defensa, amb passat al planter de l'Espanyol, va ser un dels destacats i protagonista de la tercera victòria del Llagostera a la Lliga. En primer lloc, Albarrán va voler expressar el seu agraïment cap al tècnic «i la confiança que ha demostrat cap a mi perquè a Mallorca no em van sortir bé les coses», se sincerava el lateral, en referència al 4-0 encaixat a Son Bibiloni davant el filial mallorquinista. En aquell partit una errada seva a la vora del descans cedint la pilota a Moragón va obrir el camí de la derrota de l'equip gironí.

L'exfutbolista del Prat, que aquell dia va entrar al rectangle de joc al minut 20 en substitució del lesionat Masó, reconeix que després de l'última derrota a fora va viure personalment «uns moments durs perquè si no confies en tu mateix pots enfonsar-te». Afortunadament, explica Carlos Albarrán, «vaig aguantar i vaig tenir confiança en mi mateix». El badaloní afegeix que el seu bon partit davant el Cornellà «va ser gràcies al suport dels companys perquè els seus consells i ànims van resultar clau». L'ofensiu defensa del Llagostera admet també que «després del desastre de Mallorca l'equip necessitava un triomf i teníem moltes ganes de no fallar davant la nostra afició i a més en un dia especial com ho era pel fet de la presentació del futbol base».

Per enèssima vegada els llagosterencs intentaran posar el punt i final a l'eterna ratxa sense guanyar a domicili, aquest diumenge, a Gavà. Segons Carlos Albarrán, el 3 a 0 contra el Cornellà ha de servir de motivació per vèncer a la Bòbila. «Crec que l'última victòria ens donarà molta moral per anar cap amunt, això sí, a fora cal jugar amb la mateix intensitat, ganes i agressivitat», subratlla.

El defensa del Llagostera, creu que aconseguir per primera vegada en la Lliga dues victòries consecutives els rellançaria cap a posicions més capdavanteres, Albarrán afegeix que això es pot aconseguir perfectament ara perquè «el futbol va per ratxes i guanyar a Gavà ens ajudaria molt».