Hi havia una època en què el Siurana començava les temporades de Quarta Catalana amb força, però s'acabava desinflant a la segona volta. L'últim cop va ser fa dos anys i el desenllaç va ser el mateix. Ara, l'equip que dirigeix l'exllersenc Vicens Chico ocupa la quarta posició i té el líder, el Vila-sacra, a només tres punts. Precisament, l'única derrota que han patit els siuranencs és davant els d’Abdoulie Jallow (3-4). La resta, cinc victòries i un empat elèctric a Vilajuïga (4-4) en la jornada inaugural.

El Siurana continua comandat en atac per Pere Bosch, que va a la recerca del seu segon pitxitxi de Quarta. El davanter de Garrigàs, autor de 42 gols a la temporada 2014/15, ja en porta 12 i encapçala el llistat al costat d'Orlando Cabrera (Garriguella). Enguany, Bosch compta amb un altre company que també veu porteria amb facilitat, Sergi Turró, amb passat a la Salle Figueres. El Siurana manté l'essència dels últims anys i aquesta temporada ha recuperat Albert Sala, peça clau al mig del camp amb experiència al Roses, Cabanes i Llers.

Líder tot sol

El Vila-sacra ja lidera en solitari la Quarta després d'igualar (2-2) davant el Fortià dimecres passat en el partit que tenia pendent i de golejar, diumenge, el Base Roses B (7-3) en un duel que se li havia posat coll amunt al minut 6 amb 0-2 en el marcador. Per darrere seu, Garriguella i Col·lectivitat Boliviana també van fer els deures.