Albert Argelés, conegut com a Argi i exjugador del Figueres, Peralada i Olot, va anotar els quatre gols de l'Escala (4-0) diumenge passat davant el Palafrugell. El polivalent jugador vilafantenc ja en porta cinc i es col·loca com a màxim realitzador del seu equip. El conjunt que entrena Albert Gasca, amb baixes com les del sancionat Lluís Ferrer, Adrià Serra o Pol Compte, van acabar destapats després de triomfs pírrics. Aquest partit no va acabar servint de retorn per a Xavi Casagran, baixa diumenge. El corpulent davanter es troba ara a les files del Palafrugell i havia jugat a l'Escala ara fa dues temporades formant un trio letal al costat de Pep Muniesa i Sile Cámara -ara, al Farners i Porqueres, respectivament. Amb aquest triomf l'Escala puja al quart lloc de Segona Catalana i se situa a només tres punts dels colíders, Bescanó i Banyoles, abans de visitar el camp de l'AE Roses (diumenge, 18 h) en el retorn d'exjugadors com Salam El Harche i Lluís Ferrer.

Tercera derrota seguida del Base

El Base Roses ha llançat per terra el bon inici de temporada que havia fet després d'encadenar la tercera derrota consecutiva dissabte davant el Palafolls (0-2), equip que va disputar la promoció d'ascens a Primera Catalana el curs passat. En un partit amb poques ocasions, els maresmencs van ser més efectius davant un equip de Jose Santos que va fregar el gol amb un xut ajustat d'Ivan Vargas i un cop de cap de Marc Mínguez que va rebutjar un rival des de sota els pals.

Primera victòria virtual del Roses

El Roses aconseguirà la primera victòria del curs ja que el partit al camp del Campdevànol, suspès al minut 84, es donarà per acabat amb 1-3 en el marcador. Els rosincs van deixar enrere els empats amb tres gols de Portero, Robert i Hossni. L'àrbitre va xiular el final abans d'hora en sentir-se intimidat pel públic local, que hauria agredit un dels assistents. El Roses rebrà la visita aquest diumenge (18 h) de l'Escala després de la presentació dels seus equips base