Manel Martínez comença a demostrar al Llagostera, a base de gols, el seu olfacte golejador que va captar aquest estiu l'interès del Girona. El davanter barceloní, autor d'un doblet davant el Cornellà (3-0), va resultar determinant amb dues dianes, la primera per obrir la llauna, tot just a l'inici del segon temps i la darrera ja avançada la segona meitat per finiquitar el matx davant els de Jordi Roger. L'exCornellà va ser un dels botxins de l'equip barceloní i amb els dos gols que va anotar el passat dissabte s'enfila a les tres dianes i empata amb Marc Fernández com a màxim golejador dels blaugranes.

Segons el davanter cedit pel Girona, després de la derrota a Mallorca (4-0) calia guanyar a un equip que es troba a les portes del play-off. "Va ser un partit molt intens, competit i em va fer feliç poder ajudar a l'equip perquè el 3 a 0 ens dóna tranquil·litat després de l'última derrota". Manel admet que afrontaven el partit davant el Cornellà amb especial motivació per la derrota a Palma. "El 4 a 0 va ser un cop dur, però hem demostrat que som competitius i que volem anar cap amunt". Personalment, Manel és un home feliç pels tres gols i per la confiança que Oriol Alsina té en ell, davant el Cornellà va jugar el seu vuitè partit de titular. "Espero seguir així i treballaré dur per continuar fent gols que ajudin a l'equip". Amb Rafa Jordà fora de combat, la responsabilitat golejadora recau en l'ex Sabadell; pel barceloní, "la baixa d'en Rafa és important per l'equip, però, esperem que torni aviat per ajudar-nos".

Avui, junta d'accionistes

El local social del Llagostera, al pavelló Municipal, acull avui una junta extraordinària (13.00 hores) que comptarà amb dos punts. El primer, és aprovar que el club reparteixi entre els seus ccionistes el més de mig milió d'euros de beneficis amb què es va tancar l'últim curs, pagant 72 euros per cada títol. I el segon, la reducció de capital social d'un 90 per cent (passarà d'1,9 milions d'euros als 190.000 a causa del descens a la Segona Divisió B), fet que comportarà que el preu de les accions passi de 231 euros a 81.