L'Olot va aconseguir completar la setmana perfecta, sumant nou punts de nou possibles, derrotant a l'estadi Municipal el Terrassa, un rival molt perillós que es va avançar dues vegades al marcador i que va fer treballar de valent els de Calderé.

L'inici del conjunt garrotxí va ser molt bo, dominant el partit i generant les millors ocasions de gol, fins i tot amb un xut de Sergio Álvarez al travesser, però va ser el Terrassa el que va colpejar primer. Va ser Raíllo, qui amb un cop de cap, inaugurava l'electrònic del Municipal olotí. Després d'uns minuts en què els locals van quedar estabornits, va aparèixer Sergio Álvarez poc abans de la mitja hora de joc per signar les taules. El davanter veneçolà va desviar un xut d'Hector per marcar el seu primer gol de la tarda. No obstant això, l'alegria va ser curta ja que, instants després, Raúl Torres va tornar a avançar el Terrassa amb l'1 a 2, resultat amb el qual s'arribava al descans.

A la represa, els visitants, amb baixes significatives en defensa, van veure com els olotins de mica en mica s'apropaven amb més perill a la porteria d'Ortega. La pilota finalment va voler entrar al minut 78, quan Dembo, que havia entrat a la segona meitat, va anotar novament l'empat després d'una jugada embolicada dins l'àrea vallesana. L'Olot havia comptat fins aleshores tots els partits a casa amb victòria, i ho va tornar a fer davant el Terrassa gràcies a un gran gol de Sergio Álvarez al minut 83, després d'un gran llançament des de la frontal de l'àrea.

Abans del final del partit, Grasa, per l'equip egarenc, va tenir l'empat a les botes però el seu xut va sortir lleugerament desviat de la porteria defensada per Ginard. Amb la victòria, l'Olot se situa segon a la classificació.