Molt s'hauran de torçar les coses perquè el Peralada no lluiti per l'ascens fins al final de la temporada. La golejada d'ahir contra el Granollers va ser la cirereta del pastís d'una arrencada de temporada brillant. Bon futbol i gols a dojo per a un equip, l'empordanès, que va sentenciar per la via ràpida amb una primera part elèctrica que va acabar amb un contundent 4-0. Al segon temps, en va fer prou de sobreviure a l'empenta inicial dels vallesans per, tot i baixar un parell de marxes, arrodonir la victòria amb un 5-0 que confirma l'excel·lent moment de l'equip d'Arnau Sala.

En només dos minuts, dues rematades amb cert perill de Keita confirmaven que el Peralada sortia a totes. A la tercera arribada, va caure el primer gol. Coro, omnipresent, s'internava a l'àrea per l'esquerra; el seu xut creuat el treia Víctor com podia, al refús Keita engaltava la pilota perquè el porter la refusés de nou i allà apareixia Boniquet per també provar fortuna amb un xut, aquest cop sí, que entrava tot i que Víctor semblava tornar-la a treure. Sense gaire temps per respirar, al quart d'hora Draman es regirava a l'interior de l'àrea per fer el segon. El tercer portava la mateixa signatura. Passada a l'espai d'un Boniquet que es va vestir d'assistent i Draman, quasi sense angle, afusellava cap a barraca. Del Granollers no hi havia notícies: Gianni no va haver d'intervenir en tota la primera meitat i una rematada acrobàtica de Cano va ser l'únic destacat. A l'altra porteria, a banda d'un ruixat d'ocasions, queia el quart al minut 38: Gran acció col·lectiva, centrada de Chele i Keita marcava de cap.

A la represa, els visitants van poder retallar distàncies només començar amb un xut al travesser i una clara ocasió que marxava als núvols. Per calmar la situació, Carbó va aparèixer per situar el 5-0 definitiu, un avantatge que hauria pogut créixer però Draman (62'), Coro (77') ni tampoc Serrano (89') van estar del tot encertats.