Un solitari gol de Narcís Barrera aconseguit al minut 62 del primer derbi entre La Jonquera i el Palamós en categoria nacional va decidir un partit igualat, amb moltes reserves defensives i escasses ocasions de gol.

Els de Mármol van començar de la millor manera possible, ahir a Les Forques, la sèrie de quatre partits que els ha d'enfrontar davant els quatre primers classificats de Tercera, Peralada, Vilafranca i Olot. Amb el jove Boido debutant com a titular a la porteria dels locals a la Tercera Divisió i amb la missió d'allargar els 522 minuts sense rebre gols va començar el derbi La Jonquera.

Les estadístiques feien presagiar un derbi amb pocs gols, per exemple, La Jonquera només n'ha fet 5 en deu partits i el Palamós molt seriós defensivament estava capficat en no repetir la imatge dels dos darrers desplaçaments on s'havia endut un bon cabàs de gols de Terrassa (4-0) i sobretot de Granollers (6-2), i així va ser. L'ocasió més perillosa dels primers 45 minuts va ser per als visitants, quan el jove davanter del degà Pimentel va rebre una clara falta a la frontal de l'àrea per part de Minic, aleshores el migcampista Guillem Cornellà va executar la falta enviant la pilota a la base del pal dret de Boido.

A la represa, els dos primers avisos van ser de La Jonquera, però Narcís Barrera atura el temporitzador de La Jonquera als 584 minuts sense encaixar. Novament a pilota aturada els de Mármol van tornar a fer mal i una falta picada per Cornellà la va desviar a gol el polivalent Barrera al minut 62.

Els d'Àxel Vizuete no volien perdre el primer partit de Lliga ni tampoc la quarta plaça i van buscar el gol de l'empat amb insistència, però amb més cor que cap. La millor ocasió per aconseguir-ho va arribar al minut 90, en una falta de Marc Vilà que va atrapar Manzano. Amb la victòria, els de Mármol li prenen la quarta plaça a l'equip jonquerenc.