El Reial Madrid va guanyar 1-6 un tímid Betis en un gran partit, una golejada amb la qual es redimeix després dels seus quatre empats seguits, en un xoc en què va ser molt superior i que va deixar sentenciat al descans.

El Madrid de Zinedine Zidane, marcat per les baixes de Ramos i Modric, va deixar la responsabilitat en la creació de joc a l'alemany Kroos, el croat Kovacic i el malagueny Isco. Davant del Betis, que necessitava rentar la seva imatge després del mal partit i la derrota a Anoeta, l'exigència per als merengues era total causa de la seva inusual crisi de resultats.

El duel va començar amb el Madrid molt concentrat i donant clars símptomes de voler solucionar el duel aviat. Des de l'inici i en tot el primer temps, va manar al mig del camp i va imposar la seva superioritat i verticalitat davant un Betis letàrgic i temorós, sense ímpetu i amb manca d'intensitat. Així, molt aviat, als 4 minuts, va arribar el que es preveia. Kroos va llançar molt bé una falta des de l'esquerra i Varane va rematar de cap la pilota al fons de la xarxa.

El Madrid va seguir connectant bones jugades i es va aprofitar de la debilitat verd-i-blanca per ampliar la seva renda amb el 0-2 de Benzema. Marcelo i Isco, encara abans del descans, van col·locar un 0 a 4 pràcticament insalbable per un conjunt andalús que marxava ferit al vestidor.

Cejudo, als 10 minuts de la represa, va escurçar distàncies després de batre Keylor Navas, però els madridistes només van trigar set minuts a replicar amb l'1-5, quan Isco va fer un doblet amb un bon gol de rosca.

El ritme va decaure i Zidane va donar descans a Kovacic, Benzema i Bale en treure al camp Lucas Vázquez, Morata i Asensio. El xoc es va trencar i hi va haver arribades a les dues àrees, però el Betis va seguir sense trobar la manera d'almenys maquillar la golejada, que fins i tot es va ampliar més en retrobar-se amb el gol Cristiano Ronaldo, a dotze del final, i posar la rúbrica a una victòria contundent del Madrid.