El CB Sant Narcís va perdre en la seva visita a la pista del CN Sabadell en un partit en què els gironins van anar per darrere en el marcdor gairebé els 40 minuts de joc. La primera meitat va ser igualada i els homes de Jordi Moncanut perdien de nou punts al descans (43-34).

Els gironins no es van rendir i van obtenir un igualat 14-14 en el tercer període, de manera que van entrar en el darrer quart amb opcions d'endur-se el partit. El local Ramirez (33 punts) va resultar decisiu anotant fins a 9 triples i decantant el partit pel CN Sabadell.

Victòria del Bisbal

El Bisbal Bàsquet va sumar el segon triomf de la temporada en imposar-se per 73-79 a la pista del Santa Coloma en un matx en què els homes de Joan Ferer guanyaven per 28-42 a la mitja part gràcies a una bona defensa i alt encert ofensiu. Al darrer període les defenses aternatives van deixar el Santa Coloma a sis punts del Bisbal però els gironins van poder certificar el segon triomf en tres jornades.