El davanter brasiler del Barça, Neymar Júnior, va assegurar ahir que malgrat les crítiques que sol rebre per la seva manera de jugar no està disposat a canviar el seu joc i va recordar que el seu futbol es basa a "regatejar, fer gols i ajudar els meus companys". En un acte publicitari patrocinat per la marca Panasonic, va llançar un missatge als seus crítics. "Si ells no són feliços així, només poden donar cops de colze i puntades de peu. Jo no canviaré el meu joc", va dir el davanter.

Neymar va assegurar també que "la màgia del trident" que forma al Barcelona juntament amb Leo Messi i Luis Suárez és "l'amistat que tenen" tots tres futbolistes, que és "molt gran". A més no va mostrar cap mena de dubte que Messi és actualment el millor jugador del món. "És difícil escollir-ne un de millor ara mateix, per títols i per com juga. El millor és Messi", va dir.

El barcelonista va recordar que l'argentí és important per al futbol, per al Barcelona i també per a la seva selecció, "un equip que tornarà a guanyar, segur". Neymar va comentar igualment que a Messi se l'ha arribat a criticar a l'Argentina fins i tot quan no ha jugat per estar lesionat. "És difícil comprendre això. Qui entén de futbol no ho pot explicar", va dir.

Es va referir també a la decisió de Gerard Piqué d'abandonar la selecció espanyola després del Mundial de Rússia i va assegurar que "pot saber" el que passa pel cap del defensa en aquests moments. "Li dono suport fins al final, és un gran amic", van ser les seves paraules.

Va subratllar que l'ambient al vestidor del Barcelona és molt bo. "Tots som amics. Es tracta d'un grup molt unit i per això es gua?nyen moltes coses. Quan vaig arribar a l'equip em va semblar un entorn molt semblant al que tenia amb la selecció brasilera", confessava, abans d'anunciar que d'aquí a poc signarà el contracte de renovació amb el Barça.

La renovació de Mascherano

A títol esportiu, la primera plantilla blaugrana es va entrenar ahir amb les novetats de Luis Suárez, Marc-André ter Stegen i Javier Mascherano, que es van reincorporar a la dinàmica del primer equip després dels compromisos amb les seves respectives seleccions. D'aquesta manera, Luis Enrique va poder comptar amb tots els jugadors disponibles del primer equip per preparar el partit de Lliga contra el Deportivo de demà.

Precisament Mascherano va ser ahir notícia perquè el club va anunciar que el futbolista argentí signarà aquest proper dilluns la renovació del seu contracte fins al 2019. L'acte es durà a termes a les oficines del club a la una del migdia.