El rival de demà a l'estadi Palamós-Costa Brava (18.30) és d'aquells incòmodes i que obligarà al Llagostera a oferir la seva millor versió. El Cornellà, un equip que frega les places de play-off d'ascens a Segona A i que suma, per exemple, els mateixos 15 punts que el tercer, es presenta a Palamós amb l'etiqueta de millor visitant de la categoria gràcies a les tres victòries (0-3 contra el Mallorca B, i 0-1 davant l'Atlètic Llevant i el Barça B), més l'empat a Alcoi (1-1).

A les files del conjunt barceloní, visitarà l'estadi un jove entrenador que coneix molt bé l'estadi de Palamós perquè el tècnic Jordi Roger té arrels palamosines, el seu pare és del municipi, i a més a més, ell va ser davanter del degà i també ha visitat l'estadi com a tècnic dels barcelonins a Tercera. El duel de demà serà un cara a cara contra el millor visitant de la Segona B davant un dels millors conjunts com a local. Els d'Alsina i Álvarez, a diferència dels duels a domicili s'estan mostrant fiables i invencibles a casa com ho demostren les dues victòries i els dos empats aconseguits fins ara davant els seus aficionats.

Situat en l'avantpenúltima posició, el Llagostera està signant uns registres pràcticament idèntics als dels dos últims exercicis a la Segona Divisió A. Fa dues temporades, després de les vuit primeres jornades portaven la mateixa puntuació que ara, 8 punts, mentre que la temporada passada l'arrencada de Lliga va ser un xic pitjor, però, molt similar, 7 punts després de les primeres 8 jornades.