La presència de Leo Messi i de Samuel Umtiti, a més de bona part dels internacionals, va ser la novetat a la sessió d'entrenament de l'equip barcelonista que prepara el partit de dissabte que ve contra el Deportivo de la Corunya.

La recuperació de Messi i d'Umtiti, dos dels titulars de Luis Enrique, segueix els passos previstos. Messi es va lesionar el passat 21 de setembre contra l'Atlètic de Madrid, un trencament a l'adductor de la cama dreta del qual es recupera des d'aleshores.

Els serveis mèdics van determinar que podria tornar per al partit de Champions contra el Manchester City del pròxim dimecres 19 d'octubre, però és probable que ja tingui uns minuts contra el Deportivo de la Corunya aquest dissabte a l'estadi.

El central francès, per la seva banda, es va lesionar el 20 de setembre i és baixa des d'aleshores. Umtiti va patir una distensió al lligament lateral intern del genoll esquerre. A més de Messi i Umtiti, també es van exercitar els internacionals espanyols Andrés Iniesta, Gerard Piqué, Sergio Busquets, Denis Suárez (sub 21), així com el portuguès André Gomes i el francès Lucas Digne.

La d'ahir va ser la tercera sessió setmanal amb vista a la preparació del partit de dissabte contra el Deportivo (16.15 hores). A l'entrenament hi van participar sis jugadors del Barça B: Varo, Nili, Moisés, Marlon, Mujica i Kaptoum. L'equip de Luis Enrique tornarà entrenar-se avui, en una sessió prevista per a les 11:00 del matí. Messi tornarà a treballar amb el grup per seguir la posada a punt abans del retorn.