L'Escala continua rendibilitzant al màxim les victòries que aconsegueix a Segona Catalana i al camp del Can Gibert va obtenir la tercera per 1-0, en aquest cas gràcies a un gol solitari de l'exbanyolí Àlex Darnés. Sense homes com Adrià Serra o Pol Compte, els d'Albert Gasca es van imposar en un camp on fa dos anys havien assolit l'ascens a Primera Catalana. En el bàndol dels gironins va jugar Èric Ridao, davanter de l'Escala a l'inici del curs passat. El pròxim partit dels escalencs serà aquest diumenge (17 h) davant el Palafrugell, en el que serà el retorn d’un ex. Xavi Casagran va vestir la samarreta blaugrana el curs 2014/15, en què va marcar set gols a Primera Catalana.

Un penal final els condemna

El Base Roses va deixar escapar un punt a la recta final del partit quan havia fet el més complicat al camp del Cassà (2-1). El conjunt dirigit per Jose Santos es va avançar al minut 32 en una combinació que va culminar Oscar Pereira després d'una assistència de Yoann Ramírez. A la represa, el Cassà va aprofitar un error defensiu per empatar mitjançant el pitxitxi Omar i, en el minut 86, es va emportar el triomf gràcies a un penal comès per Joel Barreña que no va poder aturar el rosinc Boque, debutant aquesta temporada sota als pals per l'absència de Ricard López.

Desaprofiten la superioritat

L'Agrupació Esportiva Roses segueix sent l'únic equip del grup que es manté sense conèixer el triomf, si bé l'ha fregat en unes quantes ocasions. L'última d'elles va ser a Palafrugell (1-1), al camp d'un rival amb qui compartia la Tercera Catalana el curs passat. En el retorn de Robert Fernández, però sense Edu Sastre, el conjunt de Gabri Maragall no va aprofitar la superioritat numèrica que va tenir durant l'última mitja hora. I és que tot i avançar-se amb un gol de l'excabanenc Àlex Portero, el seu primer del curs, el Palafrugell va establir la igualada en el darrer instant.