Per més bones intencions que s'hi posin, encara que la plantilla estigui dissenyada per estar el més amunt possible, en això del futbol hi ha factors que poden influir ben negativament. Un d'ells ho són les lesions. Les mateixes que aquesta temporada han decidit fer la guitza al Llagostera, que està pagant l'absència de jugadors importants. Això no serveix per justificar el fluix inici dels blaugranes a la lliga, però ajuda a entendre que, de tenir tota la plantilla a la disposició, Oriol Alsina i el seu vestidor potser haurien protagonitzat una arrencada més prometedora que no pas l'actual. L'últim en caure ha estat Jordi Masó, qui pateix un traumatisme cranial lleu" que l'obligarà a reposar "uns dies. Per tant, es converteix en dubte més que seriós per rebre aquest proper dissabte (18:30 hores) al Cornellà a Palamós. De no arribar a temps, s'uniria a la resta de baixes que arrossega l'equip: Nando Quesada encara no ha debutat (es va trencar la temporada passada), Rafa Jordà en té per un mes (per culpa d'uns problemes al bessó) i a Albert Vivancos encara li queden algunes setmanes després de lesionar-se a Santander, durant la Copa. Caldrà veure si el central Diego Jiménez, una altra peça important, es recupera a temps dels seus problemes als isquiotibials i es converteix en la bona notícia per a la propera convocatòria.

Intentar-lo recuperar i que Masó faci net de manera miraculosa són dues de les preocupacions d'un Oriol Alsina que, tot i el mal moment que viu el seu equip (sobretot pel que fa els resultats), manté la calma i mira el futur sense estirar-se els cabells. Això sí, no amaga que les lesions no estan ajudant gens ni mica el seu equip. "Tenim una plantilla molt curta i tot això ens està condicionant molt. Per culpa de les lesions no podem comptar amb jugadors importants que podrien ser titulars o revulsius i que donarien molta més competència a la plantilla. Aquesta situació és una dificultat per a nosaltres", valora.

Tot i el dolorós 4-0 encaixat a Mallorca, el que deixa el Llagostera en posicions de descens (és divuitè amb 8 punts), Oriol Alsina diu "portar bé" la situació tot i admetre que "no m'agrada perdre i menys fer-ho d'aquesta manera". A més, recorda que "això acaba de començar" i que hi ha marge de maniobra. "Val més perdre un partit per 4-0 que no encaixar quatre derrotes per 1-0. Demà (avui per al lector) tornarem a entrenar i a preparar l'important partit de dissabte contra el Cornellà". Això sí, no amaga que a aquestes alçades de la lliga "esperàvem tenir més punts" i que el botí hauria de ser un xic més elevat tenint en compte el que han "merescut" els gironins. "Pel que s'ha vist, crec que hauríem d'haver sumat algun punt més. A Alcoià no mereixíem perdre i contra el Vila-real B la remuntada hauria hagut de ser completa. Les sensacions no són tan dolentes com diuen els números". I ho remata parlant de quines han de ser les aspiracions de la seva plantilla: "L'objectiu inicial era lluitar per fer el play-off, però sempre un cop s'assegurés la permanència. Ara estem a baix i la nostra fita és la de sortir-ne i lligar al més aviat possible la salvació".