El resultat ho diu tot. La UE Llagostera-Costa Brava va patir ahir una derrota incontestable (4-0) davant del RCD Mallorca B, que aguditza la difícil situació dels gironins en aquest començament de temporada. Els d'Oriol Alsina visitaven el filial balear després d'aconseguir un important triomf contra l'Atlètic Balears i amb l'objectiu de sumar tres punts que a més de trencar la mala ratxa fora de casa, els haurien donat també l'oportunitat de fer un salt en la classificació enfront d'un rival directe a la zona baixa, però un cop més van tornar a mostrar la seva pitjor versió. Amb aquesta ja són vint-i-cinc jornades consecutives de lliga sense guanyar a domicili, on aquest any encara no han marcat. El Llagostera tanca així una setmana en què a més va quedar eliminat de la Copa Catalunya. Sobre el paper el Mallorca B semblava el rival òptim per revertir aquesta dinàmica, un equip que no havia puntuat a casa i amb problemes per fer gols, però dins del terreny de joc la realitat va ser una altra. Amb la baixa de Rafa Jordá, lesionat dimecres a Gavà, el tècnic va repetir alineació per primera vegada aquesta temporada amb les novetats de Jorge Shafa i Pol Goméz en la convocatòria.

Així el partit va començar amb molt de control per part dels dos conjunts, basat en l'ordre tàctic i un plantejament conservador evitant errades que poguessin generar ocasions de perill. Abans d'arribar el primer quart d'hora el Mallorca B va estar a punt d'avançar-se a pilota aturada gràcies a una falta lateral que Raúl va rematar a l'interior de l'àrea petita, però Moragón ho va evitar amb una gran intervenció. En la mateixa jugada el porter va rebre un cop a la cara pel qual va necessitar atenció mèdica i el partit es va aturar durant uns minuts. En haver-se tacat la samarreta de sang el porter se la va haver de canviar i va acabar jugant amb la de Nico Ratti.

Poc després el Llagostera va patir el primer contratemps important per culpa d'una topada fortuïta entre Rodri i Masó que va obligar el capità a deixar el terreny de joc visiblement marejat. El seu lloc el va ocupar Albarrán. A partir d'aquest moment els gironins van passar a dominar el partit coincidint amb l'aparició de Pablo Sánchez i Marc Martínez, fet que es va traduir amb l'ocasió més clara dels gironins per marcar. A la mitja hora de joc una passada llarga de Colorado la va pentinar Manel que va deixar sol Robert Simón, però aquest va estavellar la pilota al travesser. Els balears van respondre amb una gran acció personal de Cedric que la defensa gironina va poder resoldre en l'últim moment, i quan semblava que s'arribaria al descans amb empat es va produir la jugada clau de l'enfrontament.

Una mala cessió enrere d'Albarrán la va aprofitar Angel Sánchez per encarar Moragón, a mitja sortida, i marcar a plaer superant-lo després d'una autopassada. El gol va enfonsar moralment l'equip d'Oriol Alsina.

A la mitja part el tècnic va substituir Robert Simón per Rubén Martínez, un canvi que va servir de poc, i és que al minut quatre de la represa els locals van fer el segon per mitjà de Tia Sastre després d'una altra errada, aquesta col·lectiva, en què els gironins van quedar retratats. La jugada es va iniciar en l'àrea del Mallorca B on ningú va pressionar Baba, i aquest amb una passada llarga va deixar sol el davanter balear davant Moragón, novament a mitja sortida, per rematar amb la dreta. Cedric al minut deu va sentenciar aprofitant una passada en profunditat que va rematar amb un xut ras i ajustat al pal al qual no va arribar el porter. A partir d'aquest moment el Llagostera es va desdibuixar fins a convertir-se en una joguina en mans del filial balear, que gràcies a la gran qualitat dels seus jugadors generava perill en totes les aproximacions a l'àrea. En una d'aquestes Stephen va arrodonir la golejada rematant una bona combinació de l'atac local. Amb el partit resolt Alsina va fer debutar Jorge Shafa, amb una tercera substitució en què va treure del terreny de joc Pablo Sánchez, intentant aconseguir el gol de l'honor. El mal partit del Llagostera es va acabar de complicar quan a falta de cinc minuts per al final Colorado va veure la targeta groga per una entrada innecessària que li impedirà jugar la propera jornada. L'àrbitre no va afegir res i amb el xiulet final l'alegria dels jugadors locals contrastava amb la decepció dels del Llagostera.