El Quart-Germans Cruz va sumar la segona victòria de la temporada en imposar-se per 82-60 a l'Igualada en un matx en què els gironins van dominar en el marcador des de l'inici, demostrant la seva ambició per endur-se un matx que no va perillar en cap moment pels interessos del conjunt dirigit per Albert Brea.

A la mitja part, el Quart ja dominava per disset punts amb una bona defensa que va permetre deixar l'Igualada en tan sols 28 punts en vint minuts (45-28). A la sortida de vestidors, els visitants van intentar entrar dins el partit rebaixant la barrera dels deu punts, però el Quart es va mostrar molt sòlid i sense concessions al rival.

Amb només deu minuts per davant, el marcador reflectia la superioritat del Quart (66-51) si bé la diferència no acabava de ser definitiva. El darrer període va servir al conjunt d'Albert Brea per sentenciar la segona victòria en dues jornades del Quart a Lliga EBA després d'un darrer parcial de 16-9 en què una bona defensa dels gironins no va donar opció als visitants.

.

El Multiópticas Salt va perdre en la seva visita a la pista del Sanfeliuenc de forma clara (79-52) en un matx en què els gironins van arribar a dominar en els primers minuts amb petits avantatges a favor però que a mesura que s'anava desenvolupant el matx van veure com els locals anaven ampliant la diferència en el marcador. Especialment clau va ser el parcial del tercer quart (20-9) que deixava la renta dels locals en més de vint punts.

La baixa intensitat defensiva dels gironins a partir del minut 10 i els pèrdues de pilota van servir perquè els locals agafessin una diferència a favor que el Salt no va poder retallar. Al descans, els gironins perdien d'onze punts (42-31) però a la represa els locals van poder ampliar aquesta diferència de forma clara fins a situar-la fins als vint-i-set punts de desavantatge final pel Salt (79-52). El parcial de 20-8 en el tercer període va resultar clau per les aspiracions del conjunt dirigit per Oriol Verdés.

Els gironins van patir les baixes de Xevi Torrent i Rafel Fexas i van ser substituides per Andreu Piqueras i Roger Ballell. Xavier Montalat (15 punts) i Genis Bover (10 punts) van ser els homes més destacats del Salt.