L'Olot començarà avui davant el Cerdanyola (17 hores) una exigent setmana amb fins a tres partits -dimecres al camp de la Montañesa i diumenge a casa davant el Terrassa- a causa de la jornada intersetmanal de Tercera. D'aquesta manera, el conjunt dirigit per Ramon Calderé buscarà sumar els nou punts que hi haurà en joc els pròxims dies. Avui es trobarà al davant un conjunt que l'exercici anterior ja va ser una de les revelacions del grup.

Al capdavant de l'equip vallesà hi ha una temporada més -en suma nou i 300 partits- Toni Carrillo, qui ha conservat el bloc principal i compta amb incorporacions com l'atacant del Prat Elhadji Bandeh, germà de l'ex-Olot Musa Bandeh. L'únic dubte per a Calderé és Uri Santos, que es troba gairebé disponible i recuperat de la contusió del partit davant de l'Europa. El porter Xavi Ginard, ja amb la fitxa tramitada, estarà disponible per defensar la porteria garrotxina. Pel que fa al Cerdanyola, els vallesans no podran comptar amb Víctor Duran per sanció i Aitor Pérez i Àlex Torres per lesió.

Aquest important partit per a l'Olot comptarà també amb la presentació dels onze equips del planter, just abans de l'inici del matx.

Els visitants es presentaran al Municipal d'Olot amb tres derrotes consecutives, mentre que els garrotxins buscaran oblidar la derrota de la darrera jornada al camp de la Pobla Mafumet i seguir així amb la trajectòria positiva que venia marcant el conjunt de Calderé. "M'imagino que tancaran espais al darrere. El Cerdanyola té algun lesionat important però a dalt comptem amb jugadors destacats com Elhadji", assegura el tècnic de l'Olot sobre el rival d'avui.