El futbol a vegades és injust. Ahir el Figueres va fer mèrits per aconseguir alguna cosa més que un empat del camp de l'Ascó. La mala sort, o l'encert local, va fer que a l'hora de la veritat els de l'Alt Empordà s'haguessin d'acabar conformant amb un empat (2-2). Un gol del local Bertomeu ja a les acaballes del partit (87') després d'executar a la perfecció una falta des de la frontal de l'àrea amb el peu dret, va deixar l'equip de Chicho sense poder sumar la primera victòria del curs a domicili. Un triomf que hagués estat el segon del curs d'una Unió que després de vuit jornades només ha pogut sumar 8 punts de 24 possibles.

La tarda va començar bé per a un Figueres que al minut 25 va veure com Godia feia caure Maik dins l'àrea. Moha va transformar el penal sense problemes per fer pujar el primer gol del partit. Just abans del descans, l'Ascó va igualar el marcador amb un fort xut d'Osado en el 45'. A la represa, el Figueres es va tornar a situar per davant quan Ritxi va aprofitar una assistència de Pedro per marcar el segon (1-2).