L'Olot arriba a Novara sense els murals de la coreografia

La companyia aèria perd una part dels complements de l'espectacle i l'alcalde Josep Maria Corominas n'ha de portar cap a Itàlia uns de nous

08.10.2016 | 06:30
Corominas amb els murals.

El CPA Olot i el CPA Girona disputen aquesta tarda a Novara el mundial de patinatge artístics en la modalitat de grups grans de xou després d'un viatge en què les garrotxines, nou vegades campiona, van veure com la companiya aèria els va perdre una important part de l'equipatge. El nou espectacle ideat per Ricard Planiol i Ester Fàbrega, Treu-me d'aquí, presenta una coreografia en que les patinadores porten uns murals. I això és precisament el que no va arribar amb la resta de l'expedició d'Olot a l'aeroport de Milà. Sense els murals era complicat que les patinadors garrotxines poguessin completar el seu xou i, per això, a més de reclamar a la companyia aèria, la gent del CPA Olot va activar un pla B amb la figura de l'alcalde de la capital garrotxina, Josep Maria Corominas, com a protagonista. El batlle, que feia el viatge pel seu compte, més tard que les patinadores, va recular per recollir un altre joc de murals al pavelló d'Olot i portar-los personalment cap a Novara.
Amb el Treu-me d'aquí l'Olot aspira aquesta tara al seu desè mundial, mentre que amb "Mitjanit" el Girona intentarà millorar la tercera posició que va aconseguir l'any passat a Colòmbia. "El nostre espectacle és ara millor que a principi d'any, no competim des del campionat d'Espanya del mes de març, però ens ha costat tant ?arribar fins aquí que ara volem gaudir de l'experiència sense renunciar a fer el millor resultat possible",", explica Nuri Soler del CPA Girona.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema