Primera victòria del Lloret aqueta temporada a l'OK en un bon partit de l'equip de Manolo Barceló que s'ha emportat els tres punts de la pista del Noia (2-3) gràcies als gols de Sulé, Plaza i Lluís Grau a la segona meitat. Amb quatre punts les selvatans se situen a la part temperada de la taula després d'un bon inici de curs on el Lloret no té cap altre objectiu que la permanència.

Ahir, a Sant Sadurní, el Lloret va aguantar bé a la primera meitat (0--0) i per acabar avançant-se després de la represa amb un penal transformat per Sulé que canviaria el rumb del partit. El 0-2, obra de David Plaza, arribaria només dos minuts més tard que el 0-1 i la victòria ja no s'escaparia al Lloret després que Lluís Grau, en el minut 43, marqués un 1-3 que deixava en anècdota l'1-2 d'Albesa just abans. Al final el Noia faria el 2-3.

Avui, Girona-Vendrell.

L'equip de Ramon Benito torna avui al vespre (20:00) al pavelló de Palau II, on fa un parell de setmanes va derrotar per sorpresa el Liceo, per rebre un Vendrell que encara no ha sumat cap punt en aquest inici de temporada.