Semblava que el passat diumenge en el partit de Lliga davant l'Atlètic Balears (2-1) veia, per fi, la llum al final del túnel, però, ha resultat ser un miratge. Rafa Jordà va reaparèixer el passat diumenge després d'estar-se 547 minuts sense jugar per culpa d'una lesió als isquiotibials. Alsina, després de la victòria davant els balears era un home feliç per haver sumat tres punts però també per haver recuperat a un home amb molta pólvora. Jordà, però, es va tornar a fer mal dimecres passat al camp del Gavà en el partit de Copa Catalunya que va acabar amb l'eliminació dels blaugrana a la tanda de penals. Avui se sabrà l'abast exacte de la lesió, que podria anar des d'un cop fins a una ruptura muscular al bessò.

Rafa Jordà havia reaparegut en la recta final del partit davant l'Atlètic Balears (2-1) després d'un llarg període d'absència. L'espigat i corpulent davanter de Santa Perpétua de Mogoda, un dels fitxatges amb més cartell i cridat a liderar la llista de golejadors blaugrana, feia cinc partits que no jugava amb els llagosterencs per culpa d'una lesió als isquiotibials que es va fer abans d'afrontar la segona jornada de Lliga al camp de l'Ebro.

L'exfutbolista del Wuhan Zall de la Segona Divisió de la Xina, havia debutat com a titular en la primera jornada de Lliga davant l'Espanyol B (1-1, però a les acaballes del matx va ser substituït per Manel (min.72). Des d'aleshores, el davanter barceloní no havia participat més amb els d'Alsina i entre els cinc partits de Lliga i el de Copa del Rei a Santander, Rafa Jordà acumulava 637 minuts sense vestir-se de curt. El retorn de Rafa Jordà va venir acompanyat d'una victòria vital i alhora per les bones sensacions deixades per l'experimentat atacant que en els escassos 10 minuts que va disposar, va gaudir d'un parell d'ocasions per marcar i així arribar a les acaballes del partit amb més tranquil·litat.

Una nova lesió

A Gavà, la voluntat de Rafa Jordà era la d'acumular minuts per de mica en mica recuperar el to físic adequat de cares a la competició domèstica, però, la malastrugança que l'acompanya no l'abandona i continua fent-li la guitza. El jugador va sortir a la segona part rellevant Rubén, però a 11 minuts del final va haver de demanar el canvi. El seu lloc el va ocupar Carlos Martínez.

Lesió de Rafa Jordà a banda, de mica en mica, com va passar aquest diumenge davant l'Atlètic Balears, els davanters llagosterencs comencen a veure porteria, per exemple, Pablo Sánchez i Robert Simón, feien els seus primers gols com a blaugrana i ja són cinc els futbolistes del Llagostera que han celebrat algun gol: Marc ?Fernández (3), Marc Martínez, Manel, Pablo Sánchez i Robert Simón.

La creu és que de nou el Llagostera va tornar a fallar a fora de casa. Dimecres, en la Copa Catalunya a la tanda de penals a mans del Gavà (6-5). Ja són cinc els partits a domicili sense vèncer aquesta temporada (3 derrotes a la Lliga i 1 a la Copa del Rei més l'empat a la Copa Catalunya). Ara l'objectiu dels blaugrana és centrar-se en el partit de lliga de diumenge contra el Mallorca B (12.00).