L'Ajuntament de Figueres ha presentat aquest matí les novetats en comunicació digital i imatge corporativa del Servei d'Esports, que s'emmarquen dins una pla de comunicació integral que s'està desenvolupant a totes les àrees i regidories. Entre les novetats, destaca la incorporació del Servei d'Esports a les xarxes socials (Facebook i Twitter), la unificació de tota la informació en un sol apartat de la web municipal i la renovació dels diferents equipaments esportius amb una nova senyalització i diversos canvis estètics.

El regidor d'Esports, Cesar Barrenecha, ha explicat que les les novetats presentades aquest matí tenen com a objectiu "ampliar els canals de difusió de totes les activitats i projectes que es desenvolupen des del Servei d'Esports, reforçar-ne la presència digital, actualitzar-ne la imatge corporativa, i apropar-se als usuaris i esportistes de la ciutat".

L'alcaldessa de Figueres, Marta, Felip, ha destacat que es tracta d'uns canvis "molt necessaris, que permetran millorar el servei de difusió d'informació i explicar i visibilitzar tota la feina que es fa des del servei d'Esports de l'Ajuntament, que és molta".