La sàvia decisió del Vila-sacra d’unir els dos equips que tenia la temporada passada a Quarta Catalana està donant els seus fruits perquè, com a mínim a dia d’avui, l’equip és colíder de Quarta Catalana i l’únic que ho ha guanyat tot. Amb l’essència principal de jugadors que estaven en el B, el conjunt d’Abdoulie Jallow s’ha mostrat ferm i, després d’haver superat el Llers, el diumenge es va desfer d’un dels altres candidats a l’ascens, el Garriguella (3-1). Els de Fran Lara havien guanyat els quatre partits tot demostrant bona pólvora de la mà d’Orlando, Joni i Migue Cortés, però a Vila-sacra es van quedar secs. A sota els pals, va estrenar-se Rubén Mena, ex de l’Esplais, que ocupava el lloc de Sula Bentalha, titular en els primers partits.

El Col·lectivitat guanya a l’exili

Ara, Vila-sacra -amb un partit pendent contra el Fortià- i Garriguella passen a coliderar el grup al costat del Col·lectivitat Boliviana, que va guanyar (1-2) l’Armentera al camp del Sant Pere Pescador perquè els de Toni Cámara tenien clausurat el seu terreny un partit per llançar un petard en el duel contra l’Espolla.

Llansá i Iván Jiménez debuten amb gol al Lladó i Cadaqués

La Quarta Catalana va donar la benvinguda a la jornada 5 a dos clàssics golejadors. Per una part, en el Lladó va debutar Jose María Jordan «Llansá», que es va estrenar donant el gol del triomf final davant el Llers (2-1). D’altra banda, Ivan Jiménez, ex del Garriguella i Boliviana, va fer la primera posada en escena amb el Cadaqués anotant un doblet, això sí, estèril, contra el Siurana (2-6)