En un enfrontament entre dos candidats a l'ascens a Primera Catalana, l'Escala va treure els primers punts (0-0) del curs al ­Banyoles, que es presentava en el Nou Miramar havent guanyat els quatre partits. Els nois que entrena Albert Gasca, sòlids al darrere una jornada més, van tornar a pecar però una vegada més de poc poder ofensiu, ja que en cinc jornades només han marcat tres gols. El partit l'Escala-Banyoles era un duel de retrobaments entre jugadors que la temporada passada militaven a la Jonquera, com Jordi Alforcea i Pol Compte -en el bàndol escalenc- i Ignasi Massó, Amós Gaska i Edile -en el banyolí. A més, Jam Baldeh, Èric Gispert, Marc Feixas i l'actual segon entrenador Àngel Bustins tornaven a un camp que coneixen bé, mentre que l'ara escalenc Àlex Darnés es va veure les cares contra el seu anterior equip. Aquest dissabte (16.15 h), l'Escala jugarà al camp del Can Gibert, on milita Èric Ridao, davanter blaugrana durant el primer tram de la temporada passada.

L'Escala: Ureña, Lluís Ferrer, Masjoan, Alforcea, Ricard Ferrer, Salam, Alabert (Agustí Garcia, 79'), Gerard Mas (Sergi Ramírez, 70¡), Àlex Darnés (Argi, 79'), Àlex Fernández (Nil Pàmies, 70'), Pol Compte (David Puig, 30').

Banyoles: Romero, Kuhn, Dani Jiménez, Èric Gispert, Edile, Lanzas (Barceló, 50'), Andreu Moreno, Amós Gaska, Xifra (Villafañe, 79'), Marc Feixas i Jordi Sala (Jam, 60').

Gols: No n’hi va haver cap.

Àrbitre: Escalera Aguilar.

Primera derrota a la Vinyassa

Després d’encadenar els darrers enfrontaments amb optimisme, el Base Roses es va veure sorprès diumenge passat a la Vinyassa per un Bescanó que escala a la tercera posició. Els de Jose Santos van començar el partit amb bon peu, amb un gol de Mito, però l'ex del Bàscara Felip Sans va capgirar el marcador. Tot i l'empat que situava Ivan Vargas després d'un penal comès per Jacobs, els gironins van emportar-se la victòria a la recta final amb una falta impecable.

Base Roses: Ricard, David Costa, Gaby (Yoann, 46'), Frank, Minguez, Vargas, Mito, Blas, Jacobs, Joel (Pereira, 46') i Fran Soler (David Ricart, 15')(Jordi Pérez, 84').

Bescanó: Masalle, Aguilera (Molina, 80'), Gonzalez, Sala, Felip (Ribot, 56'), Xavi, Salva, Xifra (Comas, 46'), Fofana (Molero, 56'), Chamizo (Soler, 72') i Quiñones.

Gols: 1-0, Mito (7'); 1-1, Felip (26'); 1-2, Felip (28'); 2-2, Ivan Vargas (p)(56'); 2-3, Xavi (f)(81').

Àrbitre: Faig Pijuan.

Tampoc poden contra el cuer

A l'Agrupació Esportiva Roses se li està resistint la victòria en el retorn a Segona Catalana i després de cinc jornades encara no sap què és guanyar. Els empats que va obtenir a l'inici s’han traduït en derrotes, la

darrera de les quals el diumenge passat a Mas Oliva davant el Can Gibert, que havia perdut els quatre partits de lliga. El Palafrugell, amb qui l'exercici anterior va compartir la zona capdavantera de Tercera Catalana, serà el seu pròxim rival, aquest dissabte (16.30 h) en el Josep Pla, on va cedir 1-0 fa menys d'un any.

Roses: Sergio Feria, Gerard Fageda, Jorge Torres, Hossni (Galli, 72'), Marc Vélez (Meli, 65'), Edu Sastre, Joan Baduà, Isma, Pere Bel, Àlex Portero (Ezequiel, 53') i Joel Crespo.

Can Gibert: Gurt, Pinto, Peralta, Gallegos, Ortega, Vilaró (De Marco, 53'), Segura (Eric Ridao, 86'), Rivas, Tarifa (Duran, 65'), Pajares (Biaye, 89') i Sillah.

Gols. 0-1, Peralta (42').

Àrbitre: El Abdi Zahnini.