Els jugadors del Sparta Praga Tomas Koubek i Lukas Vacha han estat castigats pel seu club a entrenar amb l'equip femení després que diguessin a una jutge de línia en el partit de lliga contra el Zbrojovka Brno que "les dones han d'estar a la cuina" .

El partit va acabar diumenge amb empat (3-3) i els jugadors del Sparta van considerar que la jutge de línia Lucie Ratajova va fallar al no xiular un fora de joc en el temps afegit, el que va permetre al Zbrojovka Brno marcar un gol i emportar-se un punt .

El porter Koubek, que juga a la selecció absoluta, i el migcampista Vacha van arremetre al final del partit contra l'assistent.

El porter li va dir que "les dones han d'estar a la cuina i no arbitrant un partit d'homes".

"Els jugadors s'entrenaran diversos dies amb els nostres equips femenins perquè s'adonin que les dones poden ser valuoses no només a la cuina", va dir Adam Kotalik, director general de l'Sparta, al diari 'Lidové noviny'.

El president de la Federació, Miroslav Pelta, també ha qualificat d'inacceptables les expressions dels futbolistes.

Els dos jugadors s'han disculpat i han explicat que es van deixar portar per les emocions després del partit.

"Un error a Brno va causar una gran quantitat d'emocions. Immediatament després del partit vaig dir una cosa que m'entristeix i pel que m'agradaria demanar disculpes a totes les dones", va escriure en el seu compte de Facebook el porter internacional.