Futbol

Chacón, jugador del Llançà: "L'objectiu no és ser primers"

El migcampista llançanenc ha tornat a l'equip del seu poble després de voltar per Tercera Divisió i Primera Catalana amb la Jonquera, Peralada i Vilajuïga

13.10.2016 | 18:11
Chacón, peça clau en l´esquema del Llançà

El migcampista Carles Chacón, de 31 anys, ha tornat al Llançà, l´equip del seu poble, vuit anys després de deixar-lo per anar a Tercera Divisió i a Primera Catalana amb el Miapuesta Vilajuïga, Peralada i La Jonquera. Ara, a banda de liderar l´equip llançanenc a Tercera Catalana, Chacón segueix ocupant-se de la coordinació del club per cinquè any consecutiu. El Llançà actualment ocupa la segona posició de manera provisional a Tercera Catalana i és entrenat pel garrotxí Jordi Boix, que aquest estiu ha seguit comptant amb el planter i ha ascendit al primer equip una desena de jugadors que provenen del juvenil.

Se us escapa el lideratge de manera provisional però us manteniu al capdavant de la classificació després d´una bona arrencada de lliga.
Estem moderadament satisfets de com ha anat tot. Quan vam començar a entrenar érem molta colla i sabia que amb el nivell que hi havia a l´equip estaríem a la part alta, però tampoc pensava que hi estaríem des del principi. Ser primer, segon, tercer o quart és força indiferent. L´objectiu no és ser primers, no ens preocupa la posició. L´important és com s´està entrenant. La classificació és anecdòtica.

L´aspecte més positiu a destacar és que de moment no heu perdut cap partit.
L´equip que hi ha és molt equilibrat en totes les línies. Tenim gent veterana i gent jove i aquest equilibri fa que tot sigui molt més fàcil.

Tot plegat té més valor en fer-ho amb l´equip del teu poble?
Sí, estar a la part alta amb l´equip del poble i amb la gent que he entrenat i ara són companys meus, és atractiu. Compartir vestidor amb amics té aquest plus d´il·lusió.

Quin paper juga l´experiència que has tingut al llarg d´aquests anys que ha jugat entre Tercera Divisió i Primera Catalana?
Tot això ajuda. Sobretot en el Peralada vaig aprendre moltes coses que a Llançà no es viuen. Vulguis o no hi ha respecte a gent com nosaltres. L´experiència ajuda i intentem inculcar detalls als companys més joves.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema