L'Espanyol continua sense saber que és gunayar a Cornella- El Prat i malgrat que ahir va treure un empat davant del Vila-real, l'equip de Quique Sánchez Flores segueix a la zona baixa de la classificació. Podria haver estat diferent si l'àrbitre hagués assenyalat penal sobre Felipe Caicedo en el minut 70 quan el davanter va caure a l'interior de l'àrea quan es diposava a rematar a porteria. Amb aquesta el conjunt groc ja suma vuit visites sense perdre en a l'estadi espanyolista.

Sense un domini clar els locals van començar amb més voluntat de portar perill a la porteria rival, tot i que amb poca profunditat, i després dels primers minuts els dos equips es van alternar el control de la pilota. La bona feina defensiva de l'Espanyol i molt especialment en la pressió al centre del camp va desarticular el joc creatiu dels visitiants, que només va generar sensació de perill a través de Dos Santos. La defensa catalana va reaccionar bé els atacs dels castellonencs.

Amb el pas del temps l'equip de Quique va portar el pes del xoc. subintejant l'àrea d'Asenjo, però els va faltar claredat i punteria per decantar el marcador. Tot i això va ser el Vila-real qui va gaudir de la millor ocasió per marcar amb una arribada de Castillejo a poc pel descans que Diego López va resoldre de manera providencial. En la segona part es va mantenir el mateix guió, i l'Espanyol ho va interntar amb un xut de falta d'Hernán Pérez. La resposta dels visitant va arribara través de Sansone després de desmarcar-se dels dos centrals.

La millor oportunitat de trencar l'empat però la va tenir Caicedo a vint minuts del final. el minut 70. El davanter equatorià es pretenia a xutar amb la porteria buida, quan Víctor Ruiz va posar la cama en el moment just evitant que enviés la pilota al fons de la porteria, i malgrat Caicedo no va caure a terra, si va reclamar penal. En el tram final del partit el Vila-real es va llençar a per la victòria imprimint un ritme frenètic al joc i primer amb una rematada perillosa de Castillejo i després amb una centrada de Cherysev, els de Fran Escribà van avisar al conjunt blanc-i-blau. Al final el treball acumulat durant tot el partit va provocar que els dos equips arribessin al final visiblement cansats, i cap dels dos va generar ocasions per endur-se la victòria.

Ara l'Espanyol es col·loca dissetè, empatat a punts amb la zona de descens.