"Hem donat una imatge lamentable i rebre 6 gols fa mal, no entenc la mala actitud i el primer error és no sortir a competir". Joan Mármol va resumir així l'escandalosa golejada encaixada ahir davant un Granollers infinitament superior. Ni dos gols en l'últim sospir van servir per maquillar una imatge per oblidar.

El partit presentava com a principal novetat en l'onze palamosí l'entrada a la porteria del jove Marc Solé, un dels cinc futbolistes del planter que ahir van debutar a la Tercera Divisió, a causa de la lesió del titular, Aleix Manzano. Un debut que el jove sorgit del planter no oblidarà fàcilment perquè va haver d'entrar ni més ni menys que sis vegades al fons de la seva porteria a recollir la pilota.

El malson de partit per als visitant ja va començar ben d'hora, als 4 minuts, una assistència d'Àlex Gil la controlava dins l'àrea Cano per fer l'1 a 0. El mateix Gil al minut 36 va assistir Carrillo perquè fes el 2 a 0. El Palamós arribava amb vida al descans, és més, fins i tot Marc Medina als 14 minuts va disposar d'una immillorable ocasió per fer l'empat a un, però la seva rematada la va refusar magistralment Colchero.

A la segona meitat, lluny de millorar, les coses van anar de mal en pitjor. Inexistents i sense la intensitat necessària, el Palamós no sabia on amagar-se davant un Granollers convertit en una piconadora que els va destrossar. Els gols a les acaballes del partit de Marc Medina de penal i de Marc Serramitja no van servir de res i són un seriós avís per a un degà que, no obstant això, segueix a la zona alta de la classificació.