Un golàs d'Estellés als 53 minuts de joc va acabar donant un valúós punt al Peralada en la complicada sortida a Nou Barris. El Muntanyesa, i més a casa, es va revelar com un rival molt dur de batre, i més quan havia aconseguit poc abans del descans situar-se amb avantatge al marcador gràcies a un gol de Pedro García. Els empordanesos, però, no van perdre mai la cara al partit i en la represa van practicar un molt bon futbol que va tenir recompensa amb la diana espectacular d'Estellés des de la frontal de l'àrea que va entrar com un obús a la porteria de Tato. La ratxa de victòries (fins ahir sis de seguides) es va trencar, però la d'imbatibilitat segueix ben viva. Ja se sap, si no pots guanyar, assegura l'empat. I el punt manté líder en solitari els xampanyers, amb 19, i set de marge sobre el cinquè, precisament un Terrassa que diumenge que ve aterra al Municipal (12.30) en partit televisat per la Xarxa.

Mentre els locals van reclamar al col·legiat dos penals, el Peralada va veure com en el darrer minut els anul·laven un gol per unes presumptes mans que, veient les imatges televisives, no ho van semblar. Els d'Arnau Sala també van poder lamentar un xut al pal de Boniquet després d'un lliure directe.

Les característiques de la Bombonera de Nou Barris condicionen, i molt, els partits. De seguida el partit es va convertir en un festival d'anades i vingudes, en què els més ben parats van ser els locals. A tocar del del descans, Pedro García va aprofitar una acció de segona jugada per batre Gianni i fer pujar l'1-0 al marcador. Els d'Arnau, que havien ofert una bona imatge, van brillar encara més a la represa davant d'un rival de nivell. Al minut 53, Estellés es va inventar una gardela espectacular des de fora de l'àrea després d'alguns rebots que es va colar per l'escaire. Era l'empat que feia justícia als mèrits del conjunt visitant. El Peralada lluny de satisfer-se, va buscar el triomf. El va tenir al final, però el col·legiat va anul·lar el gol.