Ahir l'expedició de l'Atlètic Balears va arribar al Nou Municipal de Palamós Costa Brava passant dotze minuts de les 10h i amb l'estadi pràcticament buit. Els jugadors del UE Llagostera-Costa Brava estaven convocats hora i mitja abans del partit i res feia pensar que hi havia futbol, i encara ?menys que l'equip d'Oriol Alsina es jugava 3 punts tan importants. A l'estadi no va veure's el primer aficionat fins 30 minuts abans del inici. Al final només n'hi van assistir 400. És evident que els atractius de la Segona B no són el mateixos del futbol professional i que l'exili a la localitat del Baix Empordà no ajuda, podria haver influït fins i tot l'horari, però tot apunta que les raons de la desconnexió dels seguidors van més enllà, i que la situació difícilment canviarà.

Els que hi van anar almenys van sortir del camp amb l'alegria de veure un triomf poc vistós, però necessari i just gràcies a dos minuts d'efectivitat. Ara mateix el Llagostera no ha de jugar bé, si no sumar i seguir construint un bloc. Contra l'Atlètic Balears els gironins van tornar a oferir una bona imatge, mantenint la línia ascendent de les últimes jornades, en aquest cas també acompanyada d'un bon resultat. Una mostra clara és que per primera vegada l'estratègia va donar fruits amb un gol de pissara que dit pel tècnic havia estat treballada durant la setmana.

També que per tercera jornada consecutiva el Llagostera va generar més ocasions que el rival. A tot això s'ha d'afegir la millora d'alguns jugadors cridats a tenir un pes específic en el joc. Samu San José, Alex Colorado o Marc Martínez són clars exemples.

Però una flor no fa estiu, i farien malament girant la mirada a les mancances que continua tenint aquest equip, capaç de concedir penals innecessaris o no tancar la defensa en un còrner en l'últim minut de partit que podrien posar en risc una victòria.

Continua sent una assignatura pendent la intermitència amb què l'equip desaprofita el seu potencial ofensiu perdent-se sovint en la circulació de pilota amb més amplitud que profunditat.