El Figueres necessitava la victòria contra el Manlleu per allunyar-se de les urgències d'un inici de temporada ple d'empats i la va aconseguir en un partit poc pràctic, que se li va posar de cara amb un matiner gol de Xavi Ferrón en el minut 6, en que els de Chicho Pèlachs van oferir una bona imatge com a bloc tot i que el partit no va ser gaire agraït per als espectadors. El Figueres, que fins ahir encara no havia guanyat cap partit aquesta temporada, va sumar tres punts que li permeten obrir un petit forat respecte a les posicions de de descens.

Amb la novetat del lateral Ian Vila, de dinou anys, i la consolidació del juvenil Pep Chavarria en el mig del camp, Chicho recupera ahir a Ferran Grau en un onze que va sortir amb molta empenta al camp, provant de genera futbol i trobant-se amb el premi del gol de Xavi Ferrón en el minut 6. La jugada de l'1-0 va començar als peus del jove Pep Chavarría que va enviar una bona pilota en profunditat cap a Xavi Ferrón que, al primer toc i picant-la per sobre la sortida del porter del Manlleu, va marcar el primer gol del partit.

Amb 1-0 en el marcador, el Figueres no ha sabut trobar el punt de calma per anar madurant el partit que es va anar descontrolant sense que, però, el Manlleu generés oportunitats més enllà d'un xut de Fredi que Martí Bartrina va enviar bé a córner. Amb el pas del minuts, ja a la segona meitat, el Figueres va continuar sense asserenar-se i deixant que el Manlleu es fes amb el control de la pilota. Els osonencs han fregat l'empat amb una remata de tisora de Pol Coll (53') i , tot i que l'entrada de Moha ha revifat una mica el joc ofensiu dels locals, el Figueres ha suat per mantenir l'empat contra un Manlleu que, amb dues oportunitats de Canal i Uroz, van posar la por al cos a la parroquia local. L'expulsió de Venzal a cinc minuts no ha evitat la necessària primera victòria del Figueres en aquesta Lliga.