Lluny de la Garrotxa, contra equips que, sobre el paper, no han de lluitar per zona alta de la Lliga i en camps de dimensions reduïdes. Aquest és l'escenari que, de moment, complica la vida a l'Olot que fa unes setmanes perdia al camp del Sanfeliuenc i ahir ho feia al camp de La Pobla de Mafumet amb dos gols de Rayco i Ivan Vidal a la segona meitat. Aquestes dues derrotes són els únics sis punts que ha deixat escapar l'Olot, que baixa del segon al tercer lloc, en aquest inici de Lliga a Tercera Divisió.

L'equip entrenat per Ramon Maria Calderé va dominar el joc a la primera meitat i, anant de menys a més, va acabar disposant de dues bones oportunitats de marcar just abans al descans. La primera, de Kike Sánchez, va acabar amb el jugador de l'Olot no sabent resoldre davant del porter local Perales després de plantar-se sol davant seu aprofitant una bona passada a l'espai de Marc Mas; mentre que la segona, d'Abel Solé, que arribant des del darrere va aixecar massa la pilota per sobre de la porteria de la Pobla de Mafumet. Per part local, les millors oportunitats en aquesta primera part van ser per al figuerenc Roger Brugué i per a Rayco.

Després de la represa, la Pobla de Mafumet, que en cas de derrota hauria caigut en posicions de descens, va apujar el nivell d'intensitat en el seu joc i a l'Olot li va costar més donar resposta. Dues noves intervencions de Roger Brugué van posar a prova la fiabilitat de Quintanas, que ahir tornava sota el pals i va respondre bé a les dues temptatives de gol del jove figuerenc de la Pobla, però el porter de Porqueres no va poder respondre minuts més tard a la rematada de Rayco culminant un bon contracop dels locals. Veient-se per sota en el marcador, Calderé va donar entrada a Dembo i Alfredo per reactivar el desdibuixat atac olotí. Dembo va tenir un parell d'oportunitats per marcar i tornar a entrar l'Olot en el partit, però no va aconseguir moure el marcador i, en canvi, va arribar el segon gol local. Una jugada de Gabri Vidal la va acabar l'altre Vidal, Ivan, i amb 2-0 el partit es va acabar per a l'Olot.