El Citylift Girona va caure derrotat a la pista del Manlleu (2-1) en la segona jornada de l'OK Lliga. Després de la il·lusionant victòria en el debut a Palau contra el Liceo, ahir els gironins van cedir en un duel molt equilibrat entre equips ascendits que es va decantar pel costat local a la segona part. Dos garrotxins, Aniol Mangas i David Prat, van ser els botxins del Citylift en dues accions a la represa després d'una primera part molt igualada i en què cap dels dos equips va voler arriscar més del compte.

Dues faltes directes sense marcar hi va haver en una primera part, com era d'esperar, més aviat contemplativa. Un cop va encetar-se el segon acte, el Manlleu no va perdonar al tercer intent i Mangas va obrir el marcador. Amb l'1-0, els de Ramon Benito van arriscar i en un instant de descontrol, Prat feia el 2-0.

Amb el resultat coll amunt, es va veure el millor Girona que va reduir distàncies mitjançant Raúl Pelícano a dos minuts del final del temps reglamentari. Els gironins es van bolcar en atac i van tenir temps d'estavellar una pilota al pal i gaudir d'un parell més de bones oportunitats davant la porteria local per trobar un empat que no va arribar.

Amb un empat i una derrota al caseller, el Citylift Girona reprendrà la competició dissabte a les vuit del vespre al Pavelló de Palau contra el Vendrell, cuer.