El somni del Bordils a la Copa del Rei s'ha acabat aquesta temporada sense poder passar de la primera ronda, com era habitual darrerament. Tot i així, els gironins van vendre cara la derrota en un camp en què el conjunt dirigit per Pau Campos es va mostrar molt intens.

El matx s'inciava amb un Bordils molt efectiu de cara a porteria, la qual cosa li va permetre obtenir les primeres diferències en el marcador (2-6). Els locals, però, no van tardar a reaccionar i progressivament van poder neutralitzar les diferències dels gironins. Al minut 15 de partit el resultat ja era favorable a l'Alcobendas (8-7). A partir d'aquell moment els locals ja no deixarien d'anar per davant en el marcador en tot el partit i anirien eixamplant les diferències.

El Bordils va demostrar que no seria un partit fàcil per als locals i al descans només perdia de dos gols (18-16). A la represa, però, tot i els canvis tàctics de Pau Campos els gironins van veure com els madrilenys s'escapaven en el marcador amb una diferència que va ascendir fins als 6 gols.

Les sis dianes de Francesc Reixach i les vuit de Josep Reixach van ser clau per al conjunt de Campos per tal de mantenir-se dins el partit i poder maquillar la diferència final als quatre gols (36-32).

Al final del matx, Pau Campos es mostrava satisfet pel treball dels seus jugadors tot i la derrota: "Hem rebut massa gols en un matx en el qual hem començat molt bé". Al Bordils li toca ara centrar-se en la lliga en una setmana en què haurà de disputar fins a tres partits i haurà d'oblidar la competició que tantes alegries li ha donat els darrers anys: "És una llàstima que no podem passar de la primera ronda de la Copa, però no hem d'oblidar que el nostre objectiu és un altre", declarava Pau Campos.