Citylift manté el seu compromís de patrocini amb el Girona FC, l'Uni Girona, el Girona CH i el CEB Girona a pesar dels canvis que s'han produït en l'accionariat amb l'entrada del gegant finlandès Kone, com a soci majoritari, i la sortida de Joan Llopis i del partner tecnològic Mac-Puar CIM. Cayetano Pérez, un dels fundadors i director general de la firma gironina, va subratllar ahir que malgrat els moviments que s'han viscut dins l'empresa «res no canvia» i que els compromisos ja signats amb els principals clubs esportius de la ciutat de Girona «es compliran amb normalitat». De fet, un dels objectius de Pérez, ara que ja ha tancat l'entrada del nou soci, és poder reactivar el projecte ADN gironí, buscant sinergies entre els quatre patrocinats i donant facilitats als abonats de cada un d'ells per poder anar a veure els partits dels altres equips.

«Aquesta temporada està tot signat i els equips ja estan competint amb la nostra publicitat a la samarreta. Seguirem al Girona, l'Uni, el Girona CH i el CEB Girona». Sobre el projecte ADN Gironí, del qual també en forma part el CPA Girona, va detallar que «darrerament he hagut d'estar molt ocupat amb el tema empresarial i això ho hem deixat una mica aturat, però ara volem reactivar-ho i per això ens volem reunir amb els clubs. Tots tenim idees i ganes de fer coses i cal que cadascú hi digui la seva». La temporada passada els clubs integrants de l'ADN gironí van obtenir magnífics resultats esportius: el Girona FC va lluitar per l'ascens a Primera fins al darrer partit de promoció, l'Uni va debutar a l'Eurolliga i va ser subcampió de lliga a Espanya, el Girona CH va ascendir a la màxima divisió i el CPA Girona va pujar al podi del Mundial.

L'empresa

Sobre l'entrada del gegant Kone a l'accionariat de Citylift com a soci majoritari, Cayetano Pérez va explicar que «tot seguirà igual. Estic molt content i orgullós que una multinacional que està considerada la número 2 del sector s'hagi fixat en una petita empresa de Girona i que hagin vist les nostres virtuts i la nostra manera de funcionar, i els hagi atret». Segons ell «nosaltres els podrem aportar frescor» i va reiterar que Citylift seguirà mantenint la marca i operant, amb la seu central a Girona, en 27 ciutats espanyoles, malgrat que Kone també està implantada al país, encara que no a les comarques gironines.

Citylift es va fundar el 2002 i va començar l'activitat el 2003. «Mantenim la filosofia d'expansió a Espanya, estem a 27 ciutats i volem reforçar-ho i ampliar-ho. Ens centrarem al mercat espanyol, que és prou gran i on hi ha recorregut. A Espanya Kone està entre les 5 principals marques del sector i ara ells volen apostar també pel nostre compromís de proximitat i això és el que Citylift els pot aportar, aquest servei més de tu a tu amb els clients».

Citylift va començar a tenir rellevància com a patrocinador de l'esport gironí donant suport al Llagostera i al CEB Girona. Posteriorment van arribar els acords amb l'Uni, el Girona FC i el Girona CH. El cas del CPA Girona és diferent perquè van rebre 6.000 euros l'any passat després que guanyessin un concurs d'esponsorització que oferia la marca.