El Barcelona ha tornat aquest matí als entrenaments, després d'un dia de descans després de la victòria contra el Borussia de Mönchengladbach (1-2), amb la mirada posada en el partit de la lliga que diumenge que ve disputarà contra el Celta de Vigo.

L'entrenador de l'equip blaugrana, Luis Enrique Martínez, ha dirigit una sessió amb tots els jugadors disponibles, a excepció dels lesionats Leo Messi i Samuel Umtiti.

A l'entrenament celebrat a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí, també hi han participat els jugadors del Barcelona B Gumbau, Abeledo, Paik i Borja López.

La sessió ha comptat amb la visita d'Anthony Kiedis, vocalista del grup nord-americà Red Hot Chili Peppers, que demà actua a Barcelona i que ha departit amb Neymar jr, que li ha regalat una samarreta del Barça per a la seva filla, Everly, també present.

El primer equip blaugrana tornarà a exercitar-se demà a les 11.00 hores i, posteriorment, Luis Enrique compareixerà davant els mitjans de comunicació en la prèvia del partit que diumenge que ve (20.45 hores) tindrà lloc a Balaídos.