El FC Barcelona ha aconseguit una valuosa victòria a Alemanya. El partit s'ha complicat a la primera meitat, però la major qualitat dels blaugranes s'ha imposat per remuntar el partit. Amb aquests tres punts, el Barça es col·loca líder de grup en solitari després de l'empat del City de Guardiola al camp del Celtic.

El partit entre el Borussia Mönchengladbach i el Barça ha començat sense un controlador clar, amb anades i vingudes a les dues porteries. A mesura que passaven els minuts, el conjunt català ha gaudit de diverses ocasions de gol a les botes de Neymar, Suárez i Rakitic. Els blaugranes però, no han encertat en la definició. Al minut 32, Busquets ha comès un greu error en zona de creació i Raffael ho ha aprofitat per conduir una ràpida contra que ha finalitzat Hazard. Després del gol, l´equip alemany ha endarrerit línies esperant sortir al contracop i el Barça s´ha trobat sense espais.

A la segona meitat el Borussia s´ha tancat a la seva àrea per defensar el resultat. El conjunt de Luis Enrique ha seguit sense la profunditat necessària tot i dominar descaradament la pilota dins de territori rival. No ha estat fins al minut 66 que Arda ha trobat el forat. El turc ha aprofitat una pilota filtrada de Neymar per afusellar el porter Sommer i firmar l´empat. El Barça no ha afluixat el ritme i ha continuat treballant per aconseguir el gol de la victòria. I aquest ha arribat al minut 73, quan Piqué ha aprofitat una errada clara del porter per empaitar la pilota i sentenciar una remuntada que encara agafa més valor amb l'empat del Manchester City.