El Sant Pere Pescador femení, de Preferent, anava guanyant 1-0 a la PBB La Roca abans que el partit se suspengués en el minut 55 pel fort aiguat que va caure a la tarda de diumenge i que va deixar el terreny de joc de gespa artificial impracticable. Ana Ríos, fitxada del PB Lloret com a pitxitxi del grup, va estrenar el seu compte golejador per a les noies de Joan Pont i Quim Sala. Els 35 minuts que queden es reprendran l’1 de novembre. En el pròxim duel, al camp del Guineueta, de Nou Barris de Barcelona, el Sant Pere recuperarà la davantera Paula González, que havia estat expulsada en el debut a El Prat.

Sant Pere: Xènia Cantenys, Mireia Pont, Trini, Sara, Jana, Marina Poyato, Cristina Pont, Sílvia Masferrer, Cynthia, Taïs i Ana Ríos.

Gol: 1-0, Ana Ríos (24’).

Àrbitre: Parella Argelés.

Estrena rodona del Cabanes

Després de no jugar el primer partit perquè el Llerona no disposava de prou efectius -el duel es disputarà el 12 d’octubre-, el Cabanes es va estrenar a Primera Catalana al camp de La Pera amb un triomf clar (1-5). Tot i anar a remolc ben aviat, el conjunt de Quim Cruset i Carles Monturiol va acabar capgirant el marcador a la segona part, en el dia que s’estrenaven els nous reforços: Sumia, Estrella -autores d’un gol- i Alba del Fresno.

Cabanes: Xènia, Sumia, Maria Cruset, Ada, Carla, Estrella, Maria Nicolás, Alba, Laia, Maria Mallol i Lydia. També van jugar Susi i Laia Buixó.

Gols. 1-0, Serradell (4’); 1-1, Sumia (22’); 1-2, (pp)(58’); 1-3, Maria M. (67’); 1-4, Maria N. (75’); 1-5, Estrella (79’).

Àrbitre: Escalera Aguilar.