Aviat farà cinc anys que el Club Padel Indoor Figueres va obrir les portes, gràcies al projecte de TPBALL (Empresa de gestió d'instal·lacions esportives ) que sota la direcció de Sergi Curto i Albert Faxedas van iniciar aquesta iniciativa. Com ens expliquen el seus directors, Sergi Curto i Albert Faxedas, ”ja fan uns quants anys que estem lluitant per arribar on volem, a dia d'avui tenim un Club amb unes instal·lacions de primer nivell, on oferim una oferta esportiva molt bona, complementada amb uns altres serveis”. El Club està situat en el carrer d'Itàlia del Recinte Firal de Figueres.

Com són aquestes Instal·lacions?

Al Club tenim vuit pistes de pàdel, totes de vidre, vestidors masculins i femenins, botiga de pàdel especialitzada, bar restaurant i pàrquing privat per el nostres clients.

Quina oferta esportiva teniu?

Hi ha diferents parts, una és el lloguer de pistes, organització de partits, escola de menors, classes particulars i escola d'adults, organització d'esdeveniments i campionats (federats i no federats, campionats per a empreses).

M'expliques més detalladament cada part?

Tenim servei de lloguer de pistes. En aquest servei ens fem forts per la quantitat de pistes que tenim, i per l'horari que oferim, de 9 a 23 hores (sense tancar), això fa que normalment hi hagi disponibilitat i tinguem moltes reserves per telèfon o per internet. Cal destacar que tenim diferents tarifes segons l'horari de reserva. L'altra part que ens funciona molt bé i en què hem estat pioners a la província és en l'organització de partits, tenim molts jugadors/es de tots els nivells, i això ens fa poder organitzar qualsevol partit de qualsevol nivell. Nomes necessitem que el jugador estigui donat d'alta al nostre club per poder fer que jugui. Un del punts mes importants per nosaltres es l'Escola de Menors, volem potenciar el pàdel de menors, i ens agradaria que tots els nen i nenes de Figueres i rodalies provessin el pàdel. La nostra escola ja funciona des de fa uns anys, i cada vegada tenim mes alumnes. L'Escola va dirigida a nens des dels 5 anys i fins als 16, i com podeu veure a la imatge de baix, podeu portar els nens a provar gratuïtament. Les Classes i l'Escola d'adults es una manera d'aprendre mes ràpidament aquest esport. Fem classes particulars per tots els nivells, és un servei personalitzat que va dirigit des de gent que vol començar a gent que vol millorar el seu nivell de joc. L'Escola d'adults es una altra manera d'aprendre diferent, les classes són amb altres jugadors del mateix nivell. Per l'Escola de menors, les classes particulars i per a l'Escola d'adults tenim un equip d'entrenadors titulats i molt qualificats per poder dur a terme l'activitat d'una manera molt professional.

Quins serveis complementaris teniu?

Dintre del Club tenim una botiga de pàdel especialitzada, amb tot el material necessari per a la pràctica d'aquest esport. Pots trobar pales, pilotes, palaters, tèxtil d'home i dona, calçat d'home i de dona i diferents accessoris. Aquesta botiga està oberta a tothom, no només és per al client que ve a jugar a l'Indoor. Com en tot club hi ha un element imprescindible per poder gaudir abans i després de la pràctica de l'esport, i aquest no és altre que el bar. A més nosaltres hem fet un pas mes endavant, tenim el servei de restaurant, on oferim servei de menú al migdia. Els nostres menús son elaborats i equilibrats, sempre pensant en l'esportista. El nostre restaurant està obert a tothom, no és necessari venir a jugar per poder menjar al Club. A més, és molt atractiu poder menjar veient un partidet de pàdel... Des de de fa uns mesos disposem de la promoció Juga per un euro al dia. Aquesta promoció està pensada per a la gent que pot venir a jugar una hora i mitja al dia de dilluns a divendres de 9 a 16 hores. La reserva d'hores fixes és un servei totalment nou, i esta pensat per a la gent que ve a jugar cada setmana amb hora fix. La promoció es per a reserves de 16 a 17.30 hores i de 21 a 23 hores. El preu per persona es de 8,50 euros.

Quins objectius teniu properament?

El nostre objectiu és millorar i consolidar el Club i per això necessitem potenciar els diferents aspectes que us hem dit a dalt, com l'Escola de menors, el servei de restaurant sobretot els migdies, les diferents promocions que tenim, la quota de 31 euros i la de reserves d'hores fixes. Volem millorar aquests aspectes i seguir treballant les altres activitats que ja tenim en marxa per poder fer un pas endavant.

Per acabar, ens pots avançar alguna novetat que hagi d'arribar properament?

Properament posarem en marxa un servei de nutricionista esportiu i de fisioterapeuta, i també estem valorant la possibilitat de posar 3 pistes més. A nivell de competició estem preparant el Campionat del 5è Aniversari, que se celebrarà del 29 d'octubre al 6 de novembre. També us podem avançar que el nostre Club acollirà un altre any el Campionat del Màster Gironí la setmana del 7 al 12 de novembre, i que el nostre equip sènior masculí disputarà la Copa Catalunya la setmana del 21 al 27 de novembre.