Un total de tres taekwondistes altempordanesos van participar, dissabte passat a Los Alcázares, a l´Open de Múrcia amb la selecció catalana. Era el cas dels júniors Joan Jorquera (TKD Joan´s), Noèlia Valcarcel (Tae Sport) i Jonathan Casado (Jan-su), que van competir per preparar-se en el Campionat d´Espanya júnior que tindrà lloc el pròxim dia 15 d´octubre a Cantalejo (Segòvia).

A Múrcia, en un triangular on participaven les seleccions de Catalunya, Madrid i Múrcia, el competidor local que va pujar en el lloc més alt del podi va ser el rosinc Jorquera. El del TKD Joan´s de Roses va guanyar els tres combats i continua en el número 1 del rànquing estatal en pes gall (-51 kg). Un dels objectius que té Jorquera abans d´acabar aquest 2016 és classificar-se per al Mundial de Canadà del pròxim novembre.