Després de quatre partits quedant-se fora de la llista de convocats, el lateral dret Aleix Vidal és la principal novetat a la convocatòria del Barcelona per al partit de la Lliga de Campions que demà disputarà contra el Borussia de Mönchengladbach. L'entrenador de l'equip blaugrana, Luis Enrique Martínez, va confeccionar una llista de 20 jugadors en la qual els lesionats Leo Messi i Samuel Umtiti són les úniques absències per jugar el partit corresponent a la segona jornada de la primera fase de la màxima competició europea. El lateral tarragoní Aleix Vidal confia que la convocatòria per viatjar a terres alemanyes pugui ser un punt de partida per guanyar-se la confiança de Luis Enrique. I és que des que el passat mes de gener quan el Barça va poder-lo donar d'alta federativament, el carriler de Valls no ha gaudit ni de minuts ni de la confiaça del tècnic. Fins i tot l'asturià va esborrar-lo del tot de les convocatòries al tram final de la temporada passada i també les últimes setmanes.

L'eclosió de Sergi Roberto com a lateral i el magnífic rendiment que està oferint el de Reus també ha jugat en contra a un Aleix Vidal que va arribar amb la missió de competir, primer, i rellevar després, Dani Alves. Caldrà veure ara si amb Sergi Roberto consolidat com a lateral dret titular, Vidal de mica en mica es confirma com un recanvi vàlid per a les rotacions o capaç fins i tot de competir amb el ?reusenc per a un lloc a l'onze. En el partit a Leganés en què no va jugar Sergi Roberto, Luis Enrique va apostar per variar el sistema i situar Rafinha de carriler en un 3-5-2 abans que convocar Vidal.

Després de gaudir d'un dia de descans, el Barcelona va tornar ahir als entrenaments amb la vista posada en el partit de la Lliga de Campions de demà (20.45 hores) a Alemanya contra el Borussia Mönchengladbach. Luis Enrique Martínez va comptar amb tots els jugadors disponibles llevat de Leo Messi i Samuel Umtiti, que continuen recuperant-se de les seves respectives lesions. L'entrenament, celebrat a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí, va comptar amb la participació dels jugadors del filial Marlon, Kaptoum, Abeledo i el gironí Gumbau.